Alle diensten 
van Baniti.

Baniti is jouw full service marketingbureau. Wij helpen jou graag verder.

Webdesign

Door het juiste traject te hanteren maken wij jouw idee tastbaar en helder. Onze experts denken met je mee en adviseren jou in deze keuzes. Voordat wij de website bouwen voeren wij een URL-onderzoek uit, zodat jouw website gelijk goed rankt op Google

Bedrijfsfilm

Wil je meer social bereik creëren en meer mensen naar jouw website navigeren, wij maken de juiste bedrijfsfilms. Wij weten wat belangrijk is in een bedrijfsfilm om de aandacht van de kijker te stimuleren, vast te houden en over te laten gaan tot actie.

SEO/SEA

Onze specialisten eten SEA/SEO-campagnes als ontbijt en zorgen dat jouw doelgroep wordt bereikt. Door deze kennis continu in jouw website te verwerken rankt jouw website beter in Google, waardoor jij meer traffic op jouw website ontvangt.

Fotografie

Elke eigen foto heeft veel meer waarde voor zoekmachines (SEO). Eigen foto’s wekken ook meer betrouwbaarheid op bij bezoekers. Dit zijn twee redenen om eigen foto’s te gebruiken. laat ze schieten door onze professional. Wij leggen vast wat jij wilt.

Design

Huisstijl, poster, flyers, visitekaartjes, brochures en afbeelding voor de website. Wij hebben de juiste designers en creativiteit in huis om jouw gedachten te vertalen in marketingcommunicatie. Heb je even geen inspiratie, dan hebben wij die wel voor jou. 

Startende ondernemer

Ben jij een startende ondernemer? Wij zijn de juiste gesprekspartner om te achterhalen hoe jij jouw nieuwe onderneming in de markt kunt zetten. Heb jij alles al doorgevoerd, dan zijn wij een uitstekende partner om jouw onderneming onder de loep te nemen. 

Marketing consultant

Wil je groei realiseren voor je onderneming of voor je werkgever, maar je weet niet hoe. Wij moeten u wel waarschuwen, wij denken meestal ver out of te box. Hierdoor schalen wij het proces terug om zo tot een nieuw realist marketingplan te komen.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

8 + 10 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981