Fotografie
Baniti diensten.

Website foto’s, content foto’s, bedrijfsportretfoto’s en portfolio foto’s. 

Bedrijfsfotografie & dronefotografie, zakelijke foto’s laten maken!

Laat je bedrijf zien aan de wereld! Je hebt een mooie onderneming (of je bent hier druk mee bezig) en dat mag gezien worden! Toon je passie en professionaliteit. Bedrijfsfoto’s dragen bij aan de verbinding die jij met je klanten maakt. Je kunt je bedrijf van binnen laten zien door middel van professionele foto’s en hiermee een gevoel creëren bij de klant of partners. Dit doe je middels bedrijfsfotografie Je maakt je onderneming persoonlijk door mooie foto’s of zakelijke portretten. Deze visuele content levert ook een goede bijdrage aan jouw website en social media post. Jouw visitekaartje.

  • Laat je onderneming zien aan partners & klanten!
  • Zorg voor verbinding
  • Professionele visuele content
  • Zakelijke portretfoto’s of bedrijfsfoto’s laten maken
  • Door bedrijfsfotografie laat je zien waar jij zo uniek in bent

Werk waar wij trots op zijn. 

BOKSTEAM VARGAS

Bedrijfsfilm

ENKY SPORT

Huisstijl

Hogeschool Inholland

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfoto’s inzetten op meerdere fronten.

In de indeling hebben een situatie geschetst waarin duidelijk wordt waarom zakelijke foto’s zo belangrijk zijn voor je bedrijf. In eerste instantie is dit het belangrijkst voor mooie visuele content op je website. Jouw visitekaartje en dé manier om een eerste indruk te geven aan je potentiële klant. Wat is er dan mooier om direct een goed gevoel te kunnen geven aan je klant, waarbij je de persoonlijk en transparantie goed weergeeft. Dit is echter niet het enige wat belangrijk is. Je kunt deze bedrijfsfoto’s namelijk ook perfect gebruiken voor social media. Denk aan een zakelijk portret van jezelf en de medewerkers. Door een professionele profielfoto te tonen op social media websites zoals Facebook en LinkedIN geef je jouw onderneming direct een gezicht.

Bedrijfsfotografie laten maken voor online en offline marketing.

Ben jij op zoek naar een bedrijfsfotograaf? Wij helpen je! Sterker nog, we nemen het hele fotografie gedeelte van je over en zorgen voor professionele bedrijfsfoto’s en/of zakelijke portretfoto’s. Het fotografie gedeelte gaan we helemaal voor je regelen, maar we stemmen graag wel met jou af welke foto’s je precies zou willen hebben.

De bedrijfsfoto’s zijn ook perfect te gebruiken voor offline marketing. Denk aan visitekaartjes, banner, folders of bijvoorbeeld flyers. Als je online iets moois aan het opzetten bent, wil je dat offline natuurlijk afmaken. Zakelijke fotografie waar goed is over nagedacht zorgt ervoor dat jouw foto’s en stijl online en offline goed overeenkomen. Afhankelijk van het bedrijf dat jij voert of de branche waar je in actief bent, kun je bepalen voor welke doeleinden je bedrijfsfoto’s wilt laten maken. Ben je actief in de horeca? Dan zijn professionele foto’s perfect om een gevoel en sfeer te creëren. Ben je actief in een hele andere sector of richt je je zelf op business-to-business klanten? Dan zijn foto’s weer heel handig om persoonlijkheid en transparantie te tonen. Bedrijfsfotografie is een belangrijk aspect voor alle soorten ondernemingen, zoals je merkt.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

11 + 3 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981