Marketing consultant
Baniti dienst.

Offline en online liggen er altijd kansen voor.
Ben jij klaar om deze kansen te pakken en je onderneming een boost te geven ?

Offline / Online marketing uitbesteden?  

Baniti helpt jou!

Hoe bereik jij als onderneming je klanten? Doe je dat het liefst via mond-op-mond reclame, adverteer je in folders of misschien wel online? Het zou heel goed kunnen dat je lang niet veel hebt hoeven doen om toch voldoende klanten te krijgen, maar dat het nu tijd is geworden voor een strategische aanpak! Zowel offline en online liggen er altijd kansen voor startende ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers blijven er voldoende kansen! Ben jij klaar om deze kansen te pakken en je onderneming een boost te geven? Dat zijn wij ook!

Een goed marketingplan kan van essentieel belang zijn voor een goede bedrijfsvoering met voldoende klanten. Sterker nog: Er is altijd wat te winnen op het gebied van marketing. Jouw klanten begeven zich waarschijnlijk op één of meer van de vele social media platformen. Ben jij daar al om deze potentiële klanten kennis te laten maken met jouw onderneming?

Een leuk nieuwtje: Er zijn namelijk ontzettend veel manieren om meer klanten te kunnen creëren. Door onze ervaring weten wij daar veel vanaf en kunnen jou hier goed mee helpen!

  • Wij denken Out of the Box
  • Leuke marketingstrategieën die passen bij jouw onderneming
  • Wij maken gebruik van visuele content in de vorm van films, afbeeldingen en animatie.

Baniti jouw marketingteam!

Baniti All-in-Pakket.

Dit is hét pakket voor ondernemers of bedrijven die groei willen realiseren. Wij herkennen het probleem, je wilt groeien alleen weet je niet welke persoon of welke personen jij hiervoor aan moet nemen. Dit pakket is speciaal daarvoor ontwikkeld. Hiermee neem je niet één persoon in dienst, maar krijg je een heel team dat groei garandeert. Dit team zal niet alleen voor jou, maar ook met jou werken. Wij hanteren een proeftijd van 5 maanden, zodat wij onszelf aan jou bewijzen!

Het team dat voor jou werkt bestaat uit de volgende zes specialisten

  • Zoekmachine  (SEO/SEA)
  • UX-designer
  • Video story teller 
  • Fotograaf
  • Social media content beheerder
  • Strateeg & Projectmanager

 

 

Werk waar wij trots op zijn. 

BOKSTEAM VARGAS

Bedrijfsfilm

ENKY SPORT

Huisstijl

Hogeschool Inholland

Bedrijfsfilm

Baniti helpt met de marketingstrategie.

Het is belangrijk je marketingstrategie te bepalen en deze regelmatig te evalueren om te kijken hoe je dingen nog beter zou kunnen doen. De klanten en hun wensen veranderen namelijk voortdurend, dus doe je er goed aan om je strategie aan te passen wanneer de situatie daarom vraagt.

Wij kunnen je helpen! Baniti heeft specialisten in huis die op de hoogte zijn van de laatste trends & ontwikkelen op het gebied van offline en online marketing

Consultancy / advies om jouw koers te varen!

Wil je iets veranderen aan de bedrijfsvoering van je bedrijf of een andere koers varen? Draait het niet helemaal zoals je zou willen? Schakel dan onze hulp in! Out of the box denken is echt ons ding en voor veel aspecten van het ondernemen belangrijk. Niet alleen bij het promoten van je bedrijf, maar ook om de klant nét die extra service te bieden of nét een stapje meer doet dan de concurrent. Wij kunnen je hierin stimuleren & je helpen om jouw bedrijf weer de juiste koers te laten varen!

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

14 + 1 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981