Showcase  Detail Template

De website is live, ranked goed op Google en triggert nieuwe leden tot inschrijving. Wij monitoren, op verzoek van boksteam Vargas, de website en zien maandelijks nieuwe aanmeldingen binnen komen.

Boksteam Vargas, Website

Introductie

Boksteam vargas is een sportschool dat al enige tijd actief is in regio Enkhuizen. Zij hebben de kans gekregen om een eigen ruimte te creëren binnen de sportschool The Gym Enkhuizen. Bij een eigen ruimte hoort een nieuwe start! Alles moet on point zijn en hiervoor hebben zij ons ingeschakeld.

Opdracht

Voor de start van de nieuwe ruimte, heeft boksteam vargas aan ons gevraagd een website te maken. Een website waarop goed overkomt wat boksen is en dat de sport toegankelijk is voor iedereen. De website moet ook zorgen dat de nieuwe ruimte goed in beeld komt en het uiteraard triggert om geïnteresseerde zich aan te melden voor minimaal een proefles.

Uitwerking

Met een team van drie personen hebben wij de wensen van boksteam Vargas vertaalt en uitgewerkt tot de website die nu online staatWij begonnen met gesprekken waarin duidelijk naar voren komt wat het doel van de website moet zijn. Na het definiëren van het doel hebben wij gekeken wat voor foto’s hiervoor gemaakt moeten worden. Door het houden van brainstorm sessies en het schetsen (visualiseren) van een mogelijk opbouw van de website zijn wij tot de juiste afbeeldingen gekomen

Resultaat

De website is live, ranked goed op Google en triggert nieuwe leden tot inschrijving. Wij monitoren, op verzoek van boksteam Vargas, de website en zien maandelijks nieuwe aanmeldingen binnen komen. Daarbij ontvangen wij het feedback dat de keuze van het kiezen van een sportschool samenhangt met een nette professionele online uitstraling.

Wij zijn blij dat wij dit voor Boksteam Vargas hebben gerealiseerd. Door het afleveren van maatwerk ontvangen wij regelmatig opdrachten voor het maken van flyers of het maken van een promotiefilm van boksteam Vargas

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

1 + 15 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981