Boksteam Vargas
Showcase.

Met trots vertellen wij graag over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgever.

Website, flyers, bedrijfsfilm.

Introductie

Boksteam Vargas is een sportschool die al enige tijd actief is in de regio Enkhuizen.
Zij hebben de kans gekregen om een eigen ruimte te creëren binnen de sportschool The Gym Enkhuizen. Bij een eigen ruimte hoort een nieuwe start! Alles moet on point zijn en hiervoor hebben zij ons ingeschakeld.

Opdracht

Boksteam Vargas is van origine een old skool boksschool, maar heeft ook haar eerste stappen gezet in kick boksen en MMA. Daarbij moet de ruimte van de sportschool natuurlijk ook goed in beeld komen.

Aan ons is gevraagd om een huisstijl te creëren en dit door te trekken in al hun marketing uitingen.

Wij zijn verantwoordelijk voor hun:

Website
Bedrijfsfilm
Flyer Promotie 
Flyer/poster boksgala 2019
– Social media banners/flyers (Facebook, LinkedIn, Instagram)
Rolbanner

Het belangrijkste in wat wij bedenken en creëren, is dat het boksen een toegankelijke sport is voor iedereen. Iedereen die zichzelf wil verdedigen, meer conditie wil ontwikkelen of wil afvallen!
De uiting van Boksteam Vargas moet ervoor zorgen dat iemand getriggerd wordt om zichzelf op te geven voor minimaal één proefles!

Uitwerking

Met een team van vier personen hebben wij een brainstorm sessie gehad hoe wij de opdracht het best tot zijn recht konden laten komen.

Hierbij begonnen wij met gesprekken waarin duidelijk naar voren komt wat wij in gedachte hebben en hoe dit matcht met de doelstellingen van de opdrachtgever. Na het overeenstemmen van onze ideeën en de opdracht, hebben wij ons als eerst gefocust op het maken van een website. Na de website hebben wij de flyers ontwikkeld van het jaarlijkse boksgala van Boksteam Vargas. Daarop volgend hebben we een film gemaakt en de film gekoppeld aan een Social media actie.

Website
De toegankelijkheid en het groepsgevoel moet duidelijk naar voren komen op de website en moet uitnodigend zijn. De website moet ook duidelijk uitleg geven wat het boksen is en hoe dit in elkaar zit. Hier hebben wij teksten en afbeeldingen voor bedacht. Door het houden van brainstorm sessies en het schetsen (visualiseren) van een mogelijke opbouw van de website, zijn wij tot de juiste afbeeldingen gekomen. Met een team van drie personen hebben wij de wensen van Boksteam Vargas vertaald en uitgewerkt tot
de website die nu online staat.

De bedrijfsfilm
Met een team van vier personen hebben wij zitten brainstormen hoe wij in een film naar voren kunnen brengen dat Boksteam Vargas, naast heet boksen, ook andere vechtsporten geeft. Op deze maner kwam een pakkende dynamisch film tot stand die de aandacht van de kijker weet vast te houden en aan het eind tot actie over laat gaan.

Het script dat na de brainstormsessie is opgesteld werd gedeeld met de opdrachtgever. Hulp en overeenstemming van de opdrachtgever is erg belangrijk in dit geval. Zo hebben wij bij het maken van deze film hulp gehad van de sporters, die fungeerden als figuranten. Het script was duidelijk en in één keer goed!

Resultaat

De website is live, ranked goed op Google en triggert nieuwe leden tot inschrijvingen. Wij monitoren tevens de website op verzoek van Boksteam Vargas en zien maandelijks nieuwe aanmeldingen binnen komen. Daarbij ontvangen wij regelmatig positieve feedback dat de keuze van het kiezen van een sportschool samenhangt met een nette en professionele online uitstraling.

De film die wij hebben gemaakt is gebruikt voor een Facebook campagne en heeft een mooie plek gekregen als omslag video van de Facebook pagina van Boksteam Vargas. De film is in drie stukken geknipt, die afzonderlijk van elkaar eerst zijn gebruikt voor de teasers van de grote film van één minuut.

Het is mooi om te zien dat de film permanent zichtbaar is op de Facebookpagina van Boksteam Vargas en dat de film vaak wordt ingezet met succes.

Wij zijn blij dat wij dit mooie resultaat voor Boksteam Vargas hebben gerealiseerd en nog steeds kunnen realiseren!

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

5 + 10 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981