Visie, missie en passie

van Baniti.

De visie van Baniti.

Baniti klinkt leuk, maar het is meer dan een leuke naam. Baniti staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een jong en enerverend bedrijf dat zich richt op het helpen van MKB’ers, ondernemers en marketingteams.

Ons visie is het genereren van groei voor ondernemers met eerlijke prijzen. Dit willen wij het liefst realiseren door het marketingbureau te worden van de onderneming. Wij als marketingbureau zijn 24/7 met jouw bedrijf bezig en zorgen voor de zichtbaarheid (marketing), zorgen voor de juiste content (foto en film), vindbaarheid (SEA/SEO optimalisatie) en zorgen dat de doelstellingen worden behaald.

Voor losse projecten zijn wij ook de juiste partner. Wij merken dat ondernemers en marketingteams het prettig vinden om met ons samen te werken en dit levert mooie resultaten op.

Door goed efficiënt te werken en het modern werken goed te hebben geïntegreerd in ons bedrijf kunnen wij de kosten scherp houden. Bij ons betaal je niet voor de overhead kosten, maar puur voor de diensten. 

Baniti heeft ook een missie.

Baniti staat er op iedereen te kunnen helpen en te stimuleren, ongeacht de omvang of winstgevendheid van de onderneming.

Ons missie is niet het grootste marketingbedrijf van Nederland te worden. Ons missie is het leveren van kwaliteit door ons goed in te leven in de opdrachtgever.

Door kwaliteit te leveren en niet druk bezig te zijn met kwantiteit zorgen wij dat de medewerkers van Baniti geen tot weinig werkstress ervaren. Wordt het drukker, dan investeren wij in nieuwe specialisten.

Natuurlijk hebben wij ook een passie!

Het ontwikkelen van marketingconcepten, het genereren voor groei van opdrachtgevers en vooral werken is ons passie.

Baniti heeft tevens ook de passie om startende ondernemers die willen beginnen of net zijn begonnen te willen helpen. Het is de trend van nu en in de toekomst, dat mensen zelfstandiger worden of willen zijn. Echter weet veel van hen niet waar ze moeten beginnen om een onderneming in het begin goed neer te zetten. Wij hebben de kracht en energie om beginnende ondernemers de juiste richting op te sturen en actief mee te denken om het beste uit jouw onderneming te halen.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

13 + 14 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981