Zoekmachine marketing 
Baniti dienst.

Hoger ranken in Google, meer traffic naar je website en meer verkopen. Wij helpen jou graag!

Vergroot je online vindbaarheid  

Zoekmachine (SEO/SEA) optimalisatie.

Het is tegenwoordig belangrijk om een mooie website te hebben, waar de diensten of producten van jouw onderneming op kunt aanbieden. Je website is immers je online visitekaartje en vaak ook de eerste ‘ontmoeting’ die de klant met jou heeft. Om deze reden is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Met een mooie website geef je jouw klanten dus direct een goed gevoel.

Dit is stap 1, je hebt een mooie website. Maar hoe zorg je er nou voor dat potentiële klanten jou en jouw website ook kunnen vinden op het wereldwijde web, waar zoveel bedrijven hun diensten aanbieden? Het zal zonde zijn als je een mooie website hebt gebouwd/ laten bouwen, maar deze vervolgens door niemand wordt gevonden. Hier komt SEO (Search Engine Optimalisation) om de hoek kijken. Dit de belangrijkste én goedkoopste online-activiteit die ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden en misschien wel jouw volgende (nieuwe) klanten zullen zijn! Daarnaast kunnen we je ook helpen met SEA: Zoekmachine advertenties.

  • Wij maken je SEO on point om je online vindbaarheid te vergroten!
  • Wij helpen met SEA: Effectieve zoekmachine advertenties plaatsen!
  • Social media advertising: Bereik je doelgroep via social media!

Baniti is Google Partner. Dit houdt in dat wij een Google certificaat hebben ontvangen, omdat wij goede campagnes begeleiden en een, Google vereiste, minimum budget hanteren en omzetten.Benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact (klikbaar vrijblijvend contact) met ons op en wij komen langs om SEO & SEA toe te lichten. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden hulp aan op maat. Bestaat jouw website al een tijdje? Dan doen we een SEO-check om je vervolgens een advies te kunnen geven op welke punten jouw website verbeterd zal moeten worden, wat de kans vergroot dat je hoger gaat ranken.

  • Je website zoekmachine vriendelijk inrichten
  • We geven een advies
  • Mogelijkheid tot implementatie van het advies
  • verschillende abonnementen om de online vindbaarheid van jouw website continu te verbeteren!
  • Onthoud: SEO is een constant proces .

Werk waar wij trots op zijn. 

BOKSTEAM VARGAS

Bedrijfsfilm

ENKY SPORT

Huisstijl

Hogeschool Inholland

Bedrijfsfilm

SEA: Zoekmachine advertenties plaatsen.

Je kent ze waarschijnlijk wel, de advertenties die je in de Google zoekresultaten ziet wanneer je naar iets op zoek bent. De bovenste 2, 3 of 4 zoekresultaten zijn betaalde advertenties! Ook jouw business kan hiertussen staan, zodat je beter te bereiken bent voor de doelgroep waar jij je op richt. Door middel van de focus op de juiste zoekwoorden, worden de advertenties voor je ingericht. Een combinatie tussen de organische zoekresultaten en jouw bod vormt uiteindelijk de mate waarin jouw advertentie wordt getoond. Een goede organische online vindbaarheid (SEO) draagt daar dus aan bij en zorgt ervoor dat je zoekmachine advertenties goedkoper worden! SEA staat dus niet op zichzelf!

Bereik je doelgroep via Social Media.

Een andere mooie manier om je doelgroep te bereiken is social media. Tegenwoordig heeft 90% van de Nederlandse bevolking wel ergens een social media account en wordt er ook meer dan ooit geshopt via deze kanalen! Een kansje om niet te laten liggen dus! Via social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Linkedin kun je heel gericht advertenties plaatsen die getoond worden aan jouw doelgroep! Ook voor business-to-business kan dit een effectieve manier zijn om je doelgroep te bereiken.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

4 + 10 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981