Bedrijfsfilm 
Baniti dienst.

Jouw gedachte en ons inbreng visualiseren in een film? Het enige wat ontbreekt is de bioscoop.

Vertel het verhaal van je bedrijf  

door een bedrijfsfilm. 

Niet alleen professionele bedrijfsfoto’s, maar ook een goede bedrijfsvideo laat de klant zien waar jouw onderneming zo uniek in is! Maak jouw eigen bedrijf visueel voor potentiële klanten en partners en vertel je jouw verhaal door middel van een ijzersterke bedrijfsfilm. Dit is niet alleen belangrijk voor leuke visuele content op je website, maar des te belangrijker voor de attentie bij de bezoeker. Een goede promotiefilm over jou en jouw bedrijf of product blijft veel langer hangen bij de kijker en komt ook een stuk beter over dan geschreven tekst. Als je kiest voor een passende stijl, die aansluit bij jouw bedrijf én bij de beleving van jouw doelgroep, is de aandacht van de bezoeker een stuk hoger en zal dit ook de conversie op je website vergroten. Echter, als je het goed aanpakt. En daar zijn wij voor!

 

  • Vertel de klant jouw uniek verhaal!
  • Een bedrijfsfilm verhoogt de betrokkenheid op je website
  • Videocontent wordt steeds populairder
  • Verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf

Voor een bedrijfsfilm of een productfilm op maat is het heel lastig om een standaard prijs te offreren. Dit ligt aan de wensen, bewerkingen en lengte van de film. Voor de sfeerimpressie film en interview film (waar mensen in praten) kunnen wij wel standaard prijzen aanbieden.

Werk waar wij trots op zijn. 

BOKSTEAM VARGAS

Bedrijfsfilm

ENKY SPORT

Huisstijl

Hogeschool Inholland

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm een goed idee.

Videocontent is upcoming. Misschien merk je zelf ook wel dat een steeds groter deel van social media bestaat uit korte filmpjes, dit is momenteel heel populair maar de populariteit rondom videocontent zal alleen nog maar stijgen. Dit is het juiste middel om je doelgroep te laten zien dat jij in bent voor innovatie! Jouw bedrijfsfilm is dan ook ideaal om gemakkelijk te delen via deze social media kanalen. Denk aan Facebook, LinkedIN & YouTube. Via deze kanalen kun je een groot publiek bereiken, welke jouw bedrijfsvideo gemakkelijk kunnen delen of liken!

Onze werkwijze.

De kans is groot dat je nog nooit hebt nagedacht over het maken van een bedrijfsfilm en alles wat daarbij komt kijken. Daarom helpen we jou hiermee vanaf het begin. Onze werkwijze bestaat daarom uit drie onderdelen:

  • We bedenken samen met jou een sterk concept, waarbij de unieke waarden van het bedrijf goed naar voren komen.
  • We zorgen ervoor dat alles strak op beeld komt.
  • Het ruwe materiaal zullen we monteren in een vloeiend, kort maar krachtige bedrijfsfilm

En vervolgens leveren we de video op. Er is ruimte voor feedback, zodat we indien mogelijk nog een aantal dingen kunnen aanpassen. Daarna kun jij aan de slag door je unieke promotiefilm te delen op je website of social media kanalen!

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

4 + 11 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981