Het juiste traject
van A naar Baniti.

Het juiste traject.

Baniti staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij vinden persoonlijke aanpak, maatwerk, erg belangrijk en zorgen hier voor. Is het kennismakingsgesprek goed bevallen en heeft u de opdracht gegeven dat wij groei voor u mogen generen, dan verdiept de projectmanager in jouw business.

Kennismaken is het eerste en belangrijkste van het hele proces. Hier wordt een basis gelegd voor de verdere samenwerking. Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat de klik tussen beide partijen aanwezig is. Na het eerste gesprek verdiept de projectmanager zich in jouw beginnende onderneming.

1. Brainstorming

Het team krijgt een introductie van jouw onderneming. Tijdens de introductie wordt het doel bepaald over wat er bereikt moet worden. Het concept, waar wij over brainstormen en over sparren wordt uitgebouwd in een voorstel. Het voorstel wordt verwerkt in een offerte.

2. Uitvoering

Na de getekende offerte wordt er gewerkt aan het concept. Hier produceren wij de eerste en tweede ontwikkeling van jouw concept. Uiteraard zijn hier feedback momenten voor, want wij hebben de juiste input nodig om tot een goed product te komen die voldoet aan jouw wensen.

3. Oplevering

Na de feedback momenten werken wij aan de definitieve oplevering. Voordat alles definitief wordt hebben we nog één laatste feedback moment. Uit ervaring  weten wij dat het goed is. Dit komt de juiste communicatie en de projectmanager die 24/7 op jouw project gefocust is.

4. Resultaten

Het resultaat is hetgeen dat wij hebben afgesproken. Wellicht meer en beter, maar nooit minder. Kwaliteit is voor ons belangrijk. Om de kwaliteit hoog te houden is nazorg en optimalisatie. De optimalisatie is belangrijk, want de markt en branches veranderen sneller dan ooit te voren.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

10 + 10 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981