Hogeschool Inholland
Showcase.

Met trots vertellen wij graag over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgever.

Bedrijfsfilm voor Hogeschool Inholland.

Introductie

Hogeschool Inholland Alkmaar organiseert één keer per jaar een stagemarkt dag, genaamd Connect2Business. Dit is een dag waarop verschillende bedrijven het eerste contact kunnen maken met studenten die op zoek zijn naar een afstudeerstage voor het volgende schooljaar. De dag is een druk bezochte dag met ruim 250 leerlingen en 50 bedrijven.

Opdracht

Hogeschool Inholland Alkmaar wil graag dat deze dag goed in beeld komt. Aan ons werd gevraagd of wij een sfeerimpressie film willen maken door middel van een film. Deze film wordt gebruikt bij introductie dagen van nieuwe leerlingen en bij het promoten op Social media om bedrijven geïnteresseerd te maken in de dag zelf.

Uitwerking

Ons sterke punt is het actief meedenken in de klant zijn wensen en behoeften. Een sfeer impressie film is top, maar hiernaast is er de mogelijkheid om de film iets langer maken door middel van interviews. Op deze manier kunnen wij onze tijd optimaal benutten. Dit hebben wij dan ook teruggekoppeld aan Hogeschool Inholland Alkmaar.

Nadat beide films waren goedgekeurd, hebben een tijdsschema ontvangen met alle activiteiten van de dag zelf. Op basis van deze activiteiten hebben wij een script geschreven; alles wat terug moet komen in de film, maar ook op welk tijdstip.

Bij deze dag is er geen tijd voor ‘do-overs’ en moeten wij op bepaalde momenten op de juiste locatie aanwezig zijn.

Resultaat

Wij hebben twee films gemaakt. Een sfeer impressie film en een interview film. Helaas voor ons was het weer niet in ons voordeel, maar met goede fotoshop skills lijkt het toch net een zonnige dag.

Sfeerimpressiefilm: deze film is één minuut lang en goed te gebruiken op Social media voor de snelle kijkers.

De interview filmdit is een film van ruim twee minuten en bedoeld om, samen met meer informatie, mee te sturen naar bedrijven die interesse hebben in deze dag. Ook is het mogelijk om de film op Social media te plaatsen (LinkedIn) om geïnteresseerde bedrijven gelijk te triggeren.

Wij zijn super trots op het resultaat en zien dat Inholland de film optimaal inzet op hun Social media kanalen.  

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

3 + 4 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981