MOHI – Max Pro Hair 
Showcase.

Met trots vertellen wij graag over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgever.

Zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA).

Introductie

MOHI is een haarverzorgingsmerk van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik in de Hair & Beauty-scene. Het is geen product dat al jaren op de markt actief is. Het is ontstaan uit de behoeftes van de klanten van Max Pro Hair. De producten zijn bedoeld voor iedereen die het belangrijk vindt goed voor zijn of haar haar te zorgen.

Opdracht

In de professionele Hair & Beauty- scene is MOHI al snel een bekend product. Echter willen zij hun producten ook verkopen aan iedereen die van mooi, zacht, glanzend en volume haar houdt.

Aan ons de taak om MOHI onder de aandacht te brengen aan iedereen die op Google zoekt naar bepaalde type shampoos of haarmaskers.  

Uitwerking

De SEA en SEO specialisten van Baniti, ook Google Partner, testen in de eerste twee, drie maanden welke woorden het best uit de test komen wat betreft het product. Uiteraard houden wij eerst een zoekmachine onderzoek om per periode op de juiste woorden in te kunnen spelen. Hiervoor gebruiken wij verschillende manieren en tools om het beste resultaat neer te zetten.

De resultaten en de koers die wij willen varen overleggen wij met de juiste personen binnen het bedrijf. Zodat de marketingcampagnes en de Google campagnes goed op elkaar worden afgestemd en worden afgestemd op de komende trends.

Resultaat

Door een goed samenspel van het marketingteam van MOHI en de experts van Baniti zijn er goede campagnes neergezet.

Het is lastig om cijfers van SEO/SEA campagnes bloot te geven.
Met toestemming van MOHI willen we toch vertellen dat wij een maandelijks organisch groeicijfer (verkoop) van 35% hebben gerealiseerd.

Dit hebben wij te danken aan meer traffic (+/- 2.000 bezoekers) en een betere conversie stijging van 2,25%.

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

12 + 14 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981