Zorgdragers
Showcase.

Met trots vertellen wij graag over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgever.

Bedrijfsfilm voor Zorgdragers.

Introductie

Zorgdragers is een HKZ gecertificeerde organisatie en biedt begeleiding en ondersteuning waar nodig aan mensen met een kwetsbaarheid. Zorgdragers is aan het groeien. Zij hebben afgelopen periode mooie projecten neergezet op het gebied van begeleid wonen. Zij dragen bij aan de zelfstandigheid van jongeren die het moeilijker hebben in de maatschappij, en zorgen dat zij verantwoord om kunnen gaan met de financiën en op sociaal gebied.

Door goede samenwerking met verschillende verenigingen en bedrijven in de omgeving van Enkhuizen, zorgen zij gezamenlijk voor een betere toekomst van de jongeren.

Opdracht

Zorgdragers heeft een bijeenkomst met verschillende belanghebbende partijen voor het uitwerken van het project begeleid wonen. Het begeleid wonen is een voortraject om jongeren op hunzelf te laten wonen. Zodat ze later niet in de schulden komen en hulp van Zorgdragers nodig hebben. Door dit voortraject te introduceren kan er veel geld bespaard worden.

Aan ons de taak om Zorgdragers zo goed mogelijk in beeld te laten komen. De film geeft weer wat Zorgdragers is, wat zij doen en hoe verenigingen bijdragen aan de ontwikkeling van zelfstandigheid van de jongeren.

De film wordt weergegeven tijdens de bijeenkomst om de belanghebbende partijen te laten investeren in Zorgdragers.  

Uitwerking

Met een team van vier personen hebben wij aan deze opdracht gewerkt en bedacht hoe wij deze opdracht het best kunnen vertalen naar een pakkende film. Wij denken dat door de omgeving in beeld te brengen, belanghebbende partij zien dat zij investeren in hun eigen omgeving. Op deze manier doen zij iets terug doen voor hun eigen stad/streek. Iets terug kunnen doen voor je eigen omgeving levert natuurlijk ook veel goodwill op.

Het idee om veel gebruik te maken van een drone en voice-over werd gelijk goed ontvangen bij de opdrachtgever.

Resultaat

De film heeft zijn werk gedaan!
Door de film te laten zien op de bijeenkomst is er veel geïnvesteerd in Zorgdragers. Tevens is het werk toegenomen. Dit leverde meer werk op voor Zorgdragers, waardoor nieuw personeel kon worden aangenomen.   

.  

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

12 + 7 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981