Design
Baniti dienst.

Logo, brochures, animatie, bewegende animatie ontwerpen.  

Design, online & out of home  

Wij zorgen voor professionaliteit.

Bij een mooi idee hoort ook een mooie aankleding en goede uitstraling. Om geïnteresseerden en potentiële klanten te laten zien wat jij in huis hebt, is het belangrijk om een positieve indruk bij hen achter te laten. Alsmede een goed én vertrouwd gevoel. Hierdoor is het belangrijk om je onderneming te laten zien en je verhaal te vertellen. Maak je hierbij gebruik van sterk visuele aspecten? Dan heb je een grote kans dat je eruit springt tussen je concurrenten! Visuele aspecten zijn belangrijk, omdat:

 • Ze zorgen dat jouw onderneming positief opvalt!
 • Visuele aspecten zorgen ervoor dat jij je verhaal het beste kunt overbrengen
 • (Potentiële) klanten kunnen ze beter plaatsen
 • Ze worden beter onthouden!

De eerste indruk van een onderneming kan van levensbelang zijn voor de klantenbinding. Kun jij jouw verhaal het beste vertellen en kweek je hierbij een goed gevoel en vertrouwen bij de klanten, dan is de kans groot dat zij later nog een terugkeren! Ook is een sterk design belangrijk om op te vallen, ten opzichte van je concurrenten!

Wij helpen met het ontwerpen van onder andere de volgende designs:

 • Logo’s
 • Visitekaartjes
 • Banners
 • Ontwikkelen visuele marketingacties
 • Visuele aspecten voor de website
 • Posters

Er is nog veel meer mogelijk, heb jij iets anders in gedachte? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Werk waar wij trots op zijn. 

BOKSTEAM VARGAS

Bedrijfsfilm

ENKY SPORT

Huisstijl

Hogeschool Inholland

Bedrijfsfilm

Online / grafisch design.

Websites worden steeds visueler en dat heeft een reden. Met visuele aspecten laat je een veel betere indruk achter bij de bezoeker. Daarnaast kunnen mensen visuele aspecten ook beter plaatsen en onthouden. Door visuele aspecten te combineren met de juiste teksten, sla je de spijker op z’n kop en kun je jouw verhaal op de beste manier op je potentiële klanten overbrengen. Visuele aspecten toevoegen aan online marketingacties of aan je website kun je goed oplossen met grafisch design. Het is alleen wel een fulltime job om dit onder de knie te krijgen en daarnaast heb je een goede dosis creativiteit nodig. Daarom helpen wij jou met deze klus! Onze grafisch designers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen van logo’s, banners, online advertenties, visitekaartjes, visuele content etc.

Out of home / offline design.

Wil je je business niet alleen online, maar ook offline promoten? Dit kun je groots aanpakken, maar ook heel subtiel. Hierbij is het belangrijk dat de boodschap op de klant overkomt, zoals jij die met jouw onderneming wilt vertellen. Het gaat er dus niet altijd om hoe groot of klein je iets aanpakt, als de boodschap maar overkomt. Een goed ontwerp van bijvoorbeeld uithangborden of posters speelt hierbij een belangrijke rol. Geïnteresseerden en/of klanten zijn meer dan ooit op zoek naar een ‘goed gevoel’ bij een onderneming. Middels een goed design kun jij dit de mensen bieden. Daarnaast kunnen dit soort promotiematerialen ook de eerste indruk zijn die een (potentiële) klant over jouw business creëert. Het is dan ook heel belangrijk dat dit de juiste indruk is, misschien nog wel beter dan men verwacht!

Hieronder een aantal voorbeelden van Out of Home advertising & andere vormen design:

 • Visitekaartjes
 • Reclameborden
 • Uithangborden voor het pand / de winkel
 • Reclame in bushokjes
 • Posters in gebouwen

“We love it when a plan comes together”

Baniti

Baniti
Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

Kunnen wij jou helpen?

Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

11 + 14 =

Volg ons op
Over ons

Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

Contact gegevens

Mient 16
1811 NC, Alkmaar
Nederland

Email: info@baniti.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981