Startende ondernemer

Baniti dienst.

Je bent nieuw in de markt en wil je investering goed besteden, laten we kennis met elkaar maken.

Consultancy voor een  

startende ondernemer.

Als ondernemer is het belangrijk om een pad uit te stippelen, die je gaat bewandelen in de richting van een optimale bedrijfsvoering. Je zult een aantal belangrijke vragen moeten beantwoorden, voordat dit pad duidelijk wordt en jij exact weet wat je gaat aanbieden en hoe je dat wilt gaan doen. Wanneer je een duidelijk plan van aanpak hebt gemaakt, zal het makkelijker en vooral duidelijker zijn om vervolgens uit te voeren.

Belangrijke vragen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de manier hoe jij je klanten gaat benaderen, hoe je verdienmodel eruit ziet en hoe je jouw startende onderneming wilt promoten. Dit zijn de leukere dingen van het vak, maar daarnaast is het ook heel belangrijk dat je plannen maakt met betrekking tot het waarborgen van de kwaliteit, weet wat er wettelijk allemaal moet gebeuren en het financiële plaatje in kaart brengen.

Baniti biedt:

 • Wij stimuleren jou in het out of the box denken
 • Wij geven antwoord op jouw vragen
 • Ondersteuning & Sturing!

Baniti helpt jou om jouw start-up te ontwikkelen! Kies je voor duidelijkheid, betrokkenheid en goed advies? Dan kies je voor Baniti!

Wil jij je eigen onderneming opstarten? Dan zal je zien dat hier heel veel bij komt kijken. Enkel focussen op het aanbieden van jouw product of dienst is helaas niet voldoende. Klanten worden steeds veeleisender, omdat we simpelweg de goede service van grote bedrijven gewend zijn. Baniti heeft veel van deze expertises in huis, waardoor wij je met van alles kunnen helpen. Zowel met het financiële plaatje, als de marketing als de uitstraling van jouw bedrijf. Echter, moet het natuurlijk wel jouw bedrijf blijven. Dit vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom laten we jou graag de beslissingen nemen en het pad kiezen voor de toekomst. Wij kunnen je hier wel in sturen met handige tips en onze kennis.

  Werk waar wij trots op zijn. 

  BOKSTEAM VARGAS

  Bedrijfsfilm

  ENKY SPORT

  Huisstijl

  Hogeschool Inholland

  Bedrijfsfilm

  Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  De wereld wordt steeds digitaler en we zijn met z’n allen een groot deel van de dag online! Grote kans dat jouw doelgroep zich ook online bevindt. Een groot voordeel voor jou als ondernemer. Zo kun je je klanten niet alleen offline bereiken, maar (nog veel makkelijker) ook online! Hiervoor is het belangrijk dat je je onderneming op een goede manier neerzet op het wereldwijde web. Het hebben van een goede, duidelijke en mooie website is hierin één van de belangrijkste dingen. Dit kun je zien als jouw online visitekaartje.

  Het is belangrijk dat je website op één lijn ligt met je bedrijf. Wat je met je bedrijf wilt uitstralen, wil je ook online uitstralen zodat bezoekers voelen en begrijpen wat jouw visie is en hoe jij hun van dienst kan wilt zijn. Internet zorgt ervoor dat grenzen vervagen en daarom heb je online veel meer mogelijkheden tot het vinden van nieuwe klanten dan offline. Een hele handige tool, dus waarom geen gebruik van maken?

  “We love it when a plan comes together”

  Baniti

  Baniti
  Mient 16
  1811 NC, Alkmaar
  Nederland

  Email: info@baniti.nl
  Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981

  Kunnen wij jou helpen?

  Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.

  3 + 7 =

  Volg ons op
  Over ons

  Baniti staat in het teken van jouw onderneming. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het adviseren op het gebied van business ontwikkelingen, vindbaarheid, uitstraling en marketingacties.

  Contact gegevens

  Mient 16
  1811 NC, Alkmaar
  Nederland

  Email: info@baniti.nl
  Telefoonnummer: +31 (0)72 220 8981